Jubileumskonsert KSMK 50 år

Publisert av Geir Arne Skogstad den 17.01.18. Oppdatert 13.04.18.
Gjesteartister og bidragsytere sammen med skolekorpset blir The Brazz Brothers. De kan du lese mer om på deres egen FB-side https://www.facebook.com/brazzbros/ og på websiden http://brazzbrothers.com/ 
Medvirkende på konserten blir også Klæbu Musikkorps.

Det vil bli forhåndssalg av billetter til konserten.
Voksen 300,-
Barn 175,-
Barn under 6 år: gratis.Det er også satt i gang et prosjekt for å stable på beina et veterankorps med gamle medlemmer.
Om det skriver ildsjeler:

Klæbu skolemusikkorps er på leting etter tidligere medlemmer

Klæbu Skolemusikkorps er stolt 50-årsjubilant inneværende sesong. Til tross for alderen er KSMK fortsatt ungdommelig, sprek og livlig. Det vil de mer enn gjerne vise for allmennheten i et jubileumsarrangement den 3. mars 2018 i Klæbuhallen, der også «The Brazz Brothers» vil dukke opp.

Det er tenkt satt sammen et «veterankorps» for anledningen, som skal bestå av tidligere medlemmer. Det er sikkert en liten fordel om de er noenlunde forberedt. Det er en forutsetning at du stiller med eget instrument, da vi ikke har mulighet til å stille et til disposisjon. På repertoaret står «Gammel jegermarsj». I tillegg planlegges det et fellesnummer med nåværende KSMK med «Pippi». Det planlegges en øvelse rett forut for konserten.
Det er allerede utsendt noen invitasjoner, men da historiske medlemsregister er noe vanskelig å oppdrive for noen årstall så velger vi å legge denne invitasjonen ut. Alle tidligere medlemmer er velkommen til å delta.
Dersom du kan delta så svarer du på epost (egil.grendstad@mersalg.no), så vil nærmere informasjon bli kommunisert. Jeg vil be om at tilbakemelding blir gitt innen 19.01.2018.
Har du nærmere spørsmål så er det bare å ta kontakt.
Da treffes vi den 3. mars!

Mvh
Egil Grendstad

Ta kontakt med Egil om du er gammelt koprsmedlem med eget instrument og vil bidra på konserten.

Velkommen skal alle være.